Какво правим ние

Назад

Йорданка Фандъкова взе участие в среща с директорите на столични детски градини

Кметът на София Йорданка Фандъкова взе участие в среща с директорите на столични детски градини. Срещата е организирана от Дирекция „Образование“ и на нея присъстваха зам.-кметът Тодор Чобанов и Ваня Кастрева- директор на регионалното управление по образование в София.

„Директорите на детски градини имат задачата да обединят екипите си и заедно с родителите да осигурят най-добрите условия за отглеждане и възпитание на децата. За да се изгради доверие, е важна активната комуникация между учителите и родителите“, каза пред участниците в срещата столичният кмет и подчерта, че родителите очакват завишен контрол върху дейността от страна на директорите. 

Столичната община продължава да инвестира  в   строителството на нови сгради на детски градини, припомни Фандъкова.  В момента се изграждат шест нови сгради, като предстои три от тях–детските градини в Бояна, „Красна поляна“ и „Люлин“ да бъдат готови до края на тази година. 

©


Събития в София

Лятно кино на БНТ1 поема на път за седма поредна година

Началото е на 19 юли от 21:00 часа в София на Лятната естрада в "Борисовата градина". Закриване на 8.09.2018 г. в София с прожекция на филма „Възвишение“ ...

Финална инициатива на проекта „Дни на нематериалното културно наследство“

20 юли 2018 г. (петък) от 17:00 ч. в залата на Американския център на Столична библиотека, пл. „П. Р. Славейков” 4а ...

Балкански младежки форум в Столична община

Заключителното събитие на форума ще се проведе на 20 юли, петък, от 15 до 16 часа в Зала 5 на Столична община ...