Какво правим ние

Назад

Йорданка Фандъкова взе участие в среща с директорите на столични детски градини

Кметът на София Йорданка Фандъкова взе участие в среща с директорите на столични детски градини. Срещата е организирана от Дирекция „Образование“ и на нея присъстваха зам.-кметът Тодор Чобанов и Ваня Кастрева- директор на регионалното управление по образование в София.

„Директорите на детски градини имат задачата да обединят екипите си и заедно с родителите да осигурят най-добрите условия за отглеждане и възпитание на децата. За да се изгради доверие, е важна активната комуникация между учителите и родителите“, каза пред участниците в срещата столичният кмет и подчерта, че родителите очакват завишен контрол върху дейността от страна на директорите. 

Столичната община продължава да инвестира  в   строителството на нови сгради на детски градини, припомни Фандъкова.  В момента се изграждат шест нови сгради, като предстои три от тях–детските градини в Бояна, „Красна поляна“ и „Люлин“ да бъдат готови до края на тази година. 

©


Събития в София

IV Международен конкурс за цигулари „Васко Абаджиев“

Конкурсът ще се проведе от 23 до 26 ноември 2017 г. в залата на Музикалното училище „Любомир Пипков” в София ...

Изложба "В сянката на Ориента"

До 26 ноември 2017 г. – "Образите на Другия и Балканите в изкуството на художници от България, Гърция, Румъния и Сърбия". Изложбата се осъществява под патронажа на министъра на културата на България – г-н Боил Банов и кмета на град София – г-жа Йорданка Фандъкова ...

Трето издание на Софийския фестивал за камерна музика Аджитато'

Реализира се с финансовата подкрепа на Столична програма „Култура“ 2017 ...