Какво правим ние

Назад

Йорданка Фандъкова взе участие в среща с директорите на столични детски градини

Кметът на София Йорданка Фандъкова взе участие в среща с директорите на столични детски градини. Срещата е организирана от Дирекция „Образование“ и на нея присъстваха зам.-кметът Тодор Чобанов и Ваня Кастрева- директор на регионалното управление по образование в София.

„Директорите на детски градини имат задачата да обединят екипите си и заедно с родителите да осигурят най-добрите условия за отглеждане и възпитание на децата. За да се изгради доверие, е важна активната комуникация между учителите и родителите“, каза пред участниците в срещата столичният кмет и подчерта, че родителите очакват завишен контрол върху дейността от страна на директорите. 

Столичната община продължава да инвестира  в   строителството на нови сгради на детски градини, припомни Фандъкова.  В момента се изграждат шест нови сгради, като предстои три от тях–детските градини в Бояна, „Красна поляна“ и „Люлин“ да бъдат готови до края на тази година. 

©


Събития в София

Празник на коня Тодоровден ще се проведе в кв. „Бенковски“

Събитието ще започне в 10.30 часа на площада в кв. „Бенковски“. Състезанията ще се състоят на стадиона в кв. „Бенковски“ в 11.00 часа ...

"В светлината на Освобождението"

Откриването е на 27 февруари 2018 г. в галерийното пространство на Триъгълната кула на Сердика от 17:30 ч. ...

Второ издание на „Как работи театърът?" – събития за деца в театър „София“

Театрални работилници: февруари – юни 2018 г. Поредицата артсъбития за деца стартира в театър „София“ от 24 февруари 2018 г. ...