Какво правим ние

Назад

Йорданка Фандъкова взе участие в среща с директорите на столични детски градини

Кметът на София Йорданка Фандъкова взе участие в среща с директорите на столични детски градини. Срещата е организирана от Дирекция „Образование“ и на нея присъстваха зам.-кметът Тодор Чобанов и Ваня Кастрева- директор на регионалното управление по образование в София.

„Директорите на детски градини имат задачата да обединят екипите си и заедно с родителите да осигурят най-добрите условия за отглеждане и възпитание на децата. За да се изгради доверие, е важна активната комуникация между учителите и родителите“, каза пред участниците в срещата столичният кмет и подчерта, че родителите очакват завишен контрол върху дейността от страна на директорите. 

Столичната община продължава да инвестира  в   строителството на нови сгради на детски градини, припомни Фандъкова.  В момента се изграждат шест нови сгради, като предстои три от тях–детските градини в Бояна, „Красна поляна“ и „Люлин“ да бъдат готови до края на тази година. 

©


Събития в София

Илия Бешков – "Свян и страсти"

Откриване 19 септември, вторник, 18.00 часа ...

Изложба "В сянката на Ориента"

Образите на Другия и Балканите в изкуството на художници от България, Гърция, Румъния и Сърбия ...

Честваме 109 години от обявяването на Независимостта на България

На 22 септември, петък, от 11.00 ч., на площад „Княз Александър I” Столична община организира тържествено честване на 109-та годишнина от обявяването на Независимостта на България. ...