Какво правим ние

Новини

05.12.2019
68 души са включени в доброволното формирование на Столичната община

Ние първи сформирахме доброволно формирование за реакция при овладяване на бедствия и извънредни ситуации през 2011 г. ...

04.12.2019
Фандъкова: Монтираме 180 филтъра на комини от домакинства, които се отопляват на дърва и въглища

Тези домакинства са в районите “Красна поляна“ и „Слатина“ ...

04.12.2019
S&P Global Ratings повиши кредитния рейтинг на София

Той вече е 'BBB с положителна перспектива, което ще осигури по-нататъшна финансова стабилност и поддържана висока ликвидност ...

Назад

Концерт – спектакъл „Продължаваме заедно '2019“ за Международния ден на хората с увреждания

По случай Международния ден на хората с увреждания – 3 декември, под патронажа на заместник-кмета на Столична община г-жа Албена Атанасова ще се проведе концерт – спектакъл под надслов „Продължаваме заедно“.

В концерта ще участват Маргарита Хранова, група „Спринт“, група „Синдиката“, Деси Добрева, група „Жестим“, Галя Георгиева, Моника Методиева, Кристина Александрова, балет „Веда – джуниър“, ВГ "Светулковци", ВГ "Светулковци-Сладурковци" и други. Водещи на спектакъла са актьорите Красимира Демирова и Пламен Пеев.

Събитието ще допринесе за празничното настроение на гражданите на столицата и на потребители от различни социални услуги – за деца и възрастни, и ще подкрепи творчеството на талантливи творци изпълнители с увреждания. Вниманието към тях ще ги накара да се чувстват специални и равнопоставени сред обществото.

Концертът ще се състои в Кино "Люмиер" на Националния дворец на културата от 16:30 часа.

Събитието се организира от Направление „Социални дейности и интеграция на хора с увреждания“ съвместно с неправителствени организации и Агенцията на хората с увреждания.