Какво правим ние

Новини

16.06.2018
Кметът на София Йорданка Фандъкова: Столична община провежда четири скринингови програми

Столична община провежда и организира четири скринингови програми. ...

15.06.2018
Обявен е конкурсът за проект за изграждане на мемориал на загиналите войници

Войнишкият паметник е издигнат в София през 1934 г. по повод 50-а годишнина от формирането на Първи и Шести пехотен полк ...

15.06.2018
Йоана Христова и Евгени Крусев дадоха старт на рали за екологично шофиране

На него не се измерва скорост, а победител е екипът, постигнал най-малък разход на енергия за превозен 1 тон тегло за километър ...

Назад

Фестивал на приятелството

Фондация „РАДЕТЕЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ“,

г-жа Йорданка ФАНДЪКОВА - кмет на София и

г-н Младен МЛАДЕНОВ - кмет на Район „Връбница“

имат удоволствието да Ви поканят да се включите във втората част на „ФЕСТИВАЛ НА ПРИЯТЕЛСТВОТО“ 2017, която ще се проведе на 15 и 16 септември в градинката на улица „Акад. Дмитрий Лихачов“ в ж.к. Обеля. Събитието е част от календара на МКБППМН и се провежда под патронажа на кмета на София - г-жа Йорданка Фандъкова.

Към досегашните приятели на фестивала актьорът ВИКТОР КАЛЕВ, певицата СВЕТЛА ИВАНОВА и актьорът-певец РУСЛАН МЪЙНОВ ще се присъединят DJ J VESKOV, любимецът на всички деца НЕНЧО ИЛЧЕВ, актрисата ЙОАНА БУКОВСКА и певицата АЛЕКС АЛЕКСАНДРОВА. Специални арт-гости ще бъдат момичетата и момчетата от НОВА МУЗИКА, които и в двата фестивални дни ще представят свой самостоятелен концертен рецитал.

Специално място във „Фестивал на приятелството“ е отредено на „Слънчевите деца“ - игри и занимания за малчугани със специални потребности, на които психологът Нели Стаменова е подготвила много занимания и опорно - двигателни игри.

Нашите приятели от „Екобулпак“ АД ще запознаят всички присъстващи с правилата за разделно сметосъбиране, а за най-досетливите участници в еко-викторината ще има и награди. Много подаръци и емоции са ни подготвили и още едни наши приятели „Royal Canin“. В продължение на няколко часа всеки, който иска да участва в изложба на кучета, може да доведе своя домашен любимец. А срещата с виртуалната НАЯ е благодарение на „Престиж 96“ АД , които са подготвили за всички участници и най-вкусните изненади.

Рисуване върху лице, апликации, оригами, плетене на гривни, игри за здравословно хранене, уроци по български народни танци, ателиета и още какво ли не smiley.

Ще ни гостува инициативата на Фондация „Родители, учители, деца“ -„Урок по добродетели“, а певците от Вокално студио „Амиго“ ще подарят на всички своя първи голям концерт.

Във втория фестивален ден ще вземат участие и ученици от МКБППМН от Район „Връбница“, които ще ни запознаят с проекта „Изкуството да общуваме“. С нас ще бъдат и учениците от 140 СОУ „Иван Богоров“, СОУ за деца с нарушено зрение „Луи Брайл“, 61 ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, деца от НЧ „Просвета“, НЧ „Св. Иван Рилски - 1922“ с. Мрамор, НЧ „Изгрев - 1921“ с. Волуяк, 42 ОДЗ „Чайка“.

„ФЕСТИВАЛ НА ПРИЯТЕЛСТВОТО - време е за забавление!