Обратно Танцуваща София

ТАНЦУВАЩА СОФИЯ  представя безплатни уроци на открито по СТРИЙТ&СЪВРЕМЕНЕН ТАНЦ! 

Второто издание на „Танцуваща София” ще представи едни от най-яките преподаватели в hip hop-а и съвременния танц тази неделя, 16 юли 2017 г., от 17.00 ч. до 22.00 ч. в Маймунарника в Борисовата градина!

Това лято Танцуваща София те предизвиква да танцуваш още повече на открито - навсякъде и по всяко време! 

Нужно е само да се снимаш с телефона си, да качиш видеото на нашата страница с хаштаг #DancingSofiaChallenge и може да спечелиш безплатни уроци по танци при някои от нашите страхотни преподаватели. Очакваме твоя танц! 

Следете страниците ни в социалните мрежи, за да научавате първи и за следващите ни танцови предизвикателства! 

Facebook.com/DancingSofia 
Instagram @dancing_sofia2.0


Stay tuned and just keep on dancing!

ПРОГРАМАТА:

17:00 Warm up 

17:30 HIP-HOP с Мартин Ассев от uMove

18:00 CHOREOGRAPHY WORKSHOP с Rali & Bube / RnBduo /

18:30 URBAN CHOREOGRAPHY с Пламен Андреев от Pachoville

19:00 CONTEMPORARY DANCE с Филип Миланов от Stream dance studio

20:00 Grand Battle Dance Arena Hype VS Gladiators

21:00 JAM SESSION: SHOW ME YOUR MOVES

DJ: Ivo Kalata

Facebook страница на събитието :
https://www.facebook.com/events/801019896739514

И тази година организаторите си поставят за вълнуваща цел обединяването на различни танцови школи и стилове в името на танца.

В допълнение към програмата желаещите да се включат ще имат възможността да танцуват заедно с любимите си танцьори от първото онлайн танцово риалити Dance Arena, на което ще се изправят един срещу друг в „гранд батъл” танцьори в цели четири танцови стила.

И както повелява традицията в стрийт културата - вечерта ще приключи с JAM SESSION: Show me your moves. Сцената ще е отворена за всеки да покаже най-доброто, на което е способен - без ограничения в стила, без жури! Само чиста танцова страст и силни емоции!

Проектът "Танцуваща София" се изпълнява с финансовата подкрепа на Столична община по програма "Европа" 2017 от Ðerida Dance Center (Фондация Арт Линк).

Събитието се осъществява с любезното съдействие на партньорите: Dance Station, PachoVille, Stream Dance Center, uMove, Latin Force, Lindy hop, Swingin Monkeys, Св. Св. Константин и Елена, Фламенко Алегрия, Derida Dance Center, Метрореклама, Dedrax Printing House, Рекламна агенция Селестиал, 7Talents, Vbox7, както и Dance Arena – първото танцово онлайн риалити.