Обратно Среща с Мери Попинз и рисунки по прозорци в Театър „София“ по повод 1 юни

www.sofiatheatre.eu

На 1 юни от 17.00 ч., по повод Деня на детето в Театър „София“ ще се изиграе представлението „Мери Попинз“.

След като видят забавната и вълнуваща история на семейство Банкс на децата им предстои среща с героите от постановката във фоайето на театъра.
Очаква ги и вкусна изненада в опаковки със „златни“ звезди, които да запазят така, както го правят Джейн и Майкъл по съвет на Мери Попинз.
Всички витрини и прозорци до главния вход на театъра ще се превърнат в площ за обща творческа изява на децата. Те ще рисуват по стъклата с вълшебни маркери – течни тебешири, които се почистват лесно и бързо.

* * * * *

МЕРИ ПОПИНЗ
По мотиви от произведения на Памела Травърз
Адаптация и режисура – Анастасия Събева
Сценография и костюми Андреа Паунова-Ада
Хореограф – Вера Молова
Участват: Мила Банчева, Юлиян Рачков, Радина Боршош, Ивелин Николов, Йорданка Любенова, Илия Виделинов

"Спектакълът на Театър „София“ „Мери Попинз“ представя трогателната – забавна и вълнуваща история на семейство Банкс, която и до днес ни кара да се смеем с най-странната гувернантка Мери Попинз. Тя ще ни отведе на магическо приключение, което може да ни направи малко по-добри и да ни накара да се замислим за силата на обичта и семейството. Само трябва да повярваме в нея, Мери Попинз, защото тя никога не лъже и знае всичко за нас... Уроците са както за децата, така и за техните родители. Мечтите и фантазиите на детското въображение са душата на постановката.”

Анастасия Събева, режисьор