Назад

Предстои седмото издание на Mини Арт Фест

Седмото издание на „Мини Арт Фест“ – фестивал за съвременен цирк ще се проведе през юни. Гала спектаклите на 18 и 24 юни ще бъдат в Маймунарника, Борисова градина. На 18 юни - Гала откриване, шоу с антракт, начало 20 ч., а на 24 юни - Гала спектакъл и връчване на наградата „Златна мравка” за най-добър цирков спектакъл.

Фестивалът включва - 17 сценични акта съвременен цирк на една сцена. Уличните спектакли ще се проведат на бул. Витоша от 16-26 юни 2017. Международната циркова програма е от 10 представления от Европа и Южна Америка.

Запишете се на уъркшоп за жонглиране и баланс, опитайте да карате колело на една гума. Съвременния цирк дава неограничени възможности за развитие на тялото и ума. Насладете се !

УЧАСТВАТ:

Хосе и Дани, Аржентина/Испания – въздушна акробатика Прекрасен спектакъл на 8 м височина във въздуха. Носители на сребърен медал от най-престижния фестивал за съвременен ЦИРК ДЕ ДЕМАН, Париж 2017 г. Стефан Плачков, България – участвал в Цирк Дю Солей. Печели наградата на публиката на фестивала на модерните изкуства в гр. Иер, Франция.

ПОГРАМА