Назад

Остават броени дни за регистрация в #BG10xEU Хакатон!

Радваме се да споделим, че се задава още една чудесна възможност да изпробвате способностите си да работите в екип; да създавате решения в максимално кратък срок от 24 часа; да получите изключителна изява пред инвеститори, потенциални работодатели и медии; да спечелите 10 000 лева и още парични и предметни награди! Хакатонът се организира от Столична община и Представителството на Европейската комисия в България по повод 10 години членство на България в Европейския съюз.

Вижте клипа на в youtube:  https://youtu.be/dUReeoLJHDM Миналата година Столична община (Асоциация за развитие на София) организира първия общински хакатон и 10 месеца по късно победителите реализираха идеята си с наша подкрепа и се представиха пред инвеститори на Webit2017.

Вижте информация за събитието, предизвикателствата и се регистрирайте тук: http://bit.ly/2obI7Tf. Ние заставаме зад вас и подкрепяме развитието на вашите идеи.

Има създадено и фейсбук събитие:https://www.facebook.com/events/1841984299387442/.
 
Изпробвайте креативността и силите си. Организаторите саосигурили приятна обстановка в Експериментариума в София Тех Парк, невероятни ментори, храна и напитки, места за отмора. По същото време и на същото място ще се случва и Софийският фестивал на науката, така че ако имате нужда от малко вдъхновение, можете са кратко да се възползвате!

Очакваме ви на 12 май, в 9:30 в София Тех Парк!