Назад

10. Филмов ден на младите зрители на 25 април – онлайн

 

Гледай свободно ОНЛАЙН три филма!

Бъди част от младите киномани на Европа!

Европейската филмова академия и Международният филмов фестивал София Филм Фест отправят покана към младите зрители, които за поредна година имат уникалния шанс да изберат носителя на Наградата на младата публика на Европейската филмова академия.

На 25 април (неделя) – Филмовия ден на младите зрители през 2021 година – Домът на киното в София, част от веригата на "Европа Синемас", кани младежите, които обичат кино, да гласуват ОНЛАЙН.

Ето как ще протече и самата инициатива:

  • Всеки от филмите ще бъде на разположение в рамките на ЧЕТИРИ ДНИ – от 21 до 24 април 2021, в стрийминг платформата на Festival Scope.
     
  • Всеки млад киноман между 12 и 14 години, който е заявил участие, трябва да изпрати СВОИТЕ ДАННИ – име, фамилия, дата на раждане, своя електронна поща, град и държава на press@siff.bg  в срок до 13 април 2021 г.
     
  • Платформата Festival Scope ще създаде ЛИЧНИ АКАУНТИ за всеки тийнейджър, заявил, че ще гласува, и те ще им бъдат изпратени на техните лични мейли.
     
  • Само младежите, които са изгледали И ТРИТЕ ФИЛМА, ще имат ПРАВО да ГЛАСУВАТ!


Повече за филмите ще откриете в прикачения файл!

В едно истинско европейско гласуване победителят ще бъде обявен на церемония, която ще се предава пряко на специалния уебсайт yaa.europeanfilmawards.eu .

Наградата на младите зрители се организира и връчва от Европейската филмова академия и EFA Productions с подкрепата на немския фонд Mitteldeutsche Medienförderung (MDM) и Програма Творческа Европа – МЕДИА на Европейския съюз.