Назад

"Спътник" – спектакъл на "ХаХаХа ИмПро театър" (10 декември, 20:00 часа, кино „Влайкова“)

"Спътник"

Спектакъл на "ХаХаХа ИмПро театър"

10 декември, 20:00 часа, кино „Влайкова“

Участват: Ивайло Рогозинов, Тони Карабашев, Васил Бовянски, Живко Джуранов, Александър Митрев, Константин Лунгов, Каспар Шелбред

Визия и дизайн: Станислава Костова

„Спътник“ се реализира с подкрепата на Столична община – Програма „Култура“.

„Спътник“ е дълга импровизационна форма, състояща се от кратки скечове – игри, инспирирани от телевизионни формати. Импро-актьорите ще се превъплътят в телевизионни водещи, гости, репортери и др. и ще представят на публиката един ден в телевизията. Специално за спектакъла от Париж ще се включи импровизаторът Каспар Шелбред.

Кои ще бъдат основните персонажи и какво ще бъде съдържанието в телевизия „Спътник“ зависи изцяло от публиката, която е най-важният участник в импровизационните формати. Основните идеи и детайли ще бъдат взимани именно от нея, предоставяйки ѝ възможността да е активен участник и сценарист на шоуто.

Спектакълът ще бъде представен пред публика в салона на кино "Влайкова", но и излъчван на живо в социалните мрежи. Мащабният проект на трупата ще включва изцяло нови практики в импровизационния театър и ще борави с похватите, използвани в телевизията.

Събитието във Фейсбук е на: https://www.facebook.com/events/215794447336229