Назад

Честити ЧРД на Фандъкова

13.04.2020 г., стр. 27

Лили: "Не ми носете букети и картички"

Камелия и Цветин си спретнаха барбекю в двора за Цветница

Тифани Атанасова

Цяла плеада родни звезди поляха именния си ден навръх Цветница. Сред тях и естрадната прима Лили Иванова. Ден преди празника легендарната изпълнителка призова своите почитатели да не й носят цветя и картички, апелирайки да се спазват всички мерки срещу коронавируса. Тя прекара празника сама вкъщи.

Пожелание

Обичаната от няколко поколения певица използва социалната платформа Фейсбук, за да отправи молбата си към феновете и да им честити празника. „Уважаеми почитатели и приятели! Във връзка с препоръките на властите за социална дистанцираност най-учтиво ви моля да общуваме чрез онлайн платформите и на големия християнски празник - Цветница, без да излагате себе си и близките си на риск, носейки ми цветя и поздравителни картички! Вашите пожелания и обич стигат до мен винаги и ме правят много щастлива! Надявам се скоро да бъдем заедно в залите в страната! Бъдете здрави и отговорни! Нека покажем своето уважение и към всички служители, които са на първа линия и ни помагат в тази трудна битка! Светли празници! С много обич“, сподели Лили.

На Цветница своя рожден ден oтбeляза столичният кмет Йорданка Фандъкова. Иванова не пропусна да я поздрави, споделяйки общи фотоси и мило пожелание. „От цялото си сърце Ви пожелавам много здраве, много щастие и много успехи! Днес София е в ръцете на грижовен и мъдър стопанин! Продължавайте да ни изненадвате и радвате с още по-красива София! С  цялото си уважение“, допълни изпълнителката на „Севдана“.

Слънце

Пред „Телеграф“ лудото момиче на фолка Камелия и нейният приятел Цветин споделиха, че ще отбележат двойния празник у дома. „Празнуваме у дома. Решихме да бъдем двамата с Цветин, в момента това е безопасният начин. Ситуацията е нова и непозната, нужно е да сме отговорни. Пък и стоенето вкъщи не е трудно за нас, тъй като и преди прекарвахме доста време у дома. Ще си направим барбекю в двора, дори сега готвим.

Времето е толкова слънчево... Честитиха ми много хора, сред първите, разбира се, бяха моите роднини. Това, което си пожелавам, е духовно здраве. Сега всички имаме нужда от него“, коментира певицата. Фитнес моделът Биляна Йотовска пък сподели една от любите си здравословни рецепти като идея за сладкиш, с който да почерпят останалите именници.

„Честита Цветница, приятели! Днес споделям с вас една бърза и лесна рецепта“, написа любимата жена на шампиона по културизъм Димитър Димитров, която издаде тайната за своя специалитет - здравословен ябълков пай. Тя пожела на всички здраве и щастие.