Back

Във връзка с авариен ремонт на „Софийска вода“ на ул. “Градинарска“, район „Подуяне“, временно ще бъде затруднено движението на пътни превозни средства

От утре, 27 март, ул. “Градинарска“ ще бъде затворена за движение в участъка от ул. “Резбарска“ до ул. “Павлина Унухриева“. Причината е авариен ремонт на „Софийска вода“ на канализационен колектор в посочения участък.

От 27 март се променя движението на автобусни линии №№ 85, 86 и 285, които ще използват алтернативни маршрути.

Автобусите по линиите №№ 85 и 285 ще се движат в посока кв. „Х. Димитър“ от пл. "Сточна гара" по ул. „Константин Стоилов“, надясно по ул. „Каменоделска“, по ул. „Първа българска армия“, по ул. „Резбарска“, по ул. „Видини кули“ по маршрутите си в обратна посока.

В посока ж.к. „Връбница“ те ще се минават по ул. „Уошбрън“, надясно по ул. „Резбарска“, по ул. „Първа българска армия“, по ул. „Каменоделска“, по ул. „Константин Стоилов“, по бул. „Сливница“ и по маршрута си.

Автобус № 86 в посока АП „Малашевци“ ще минава по маршрут  от пл. "Сточна гара" по ул. „Константин Стоилов“, по ул. „Каменоделска“, по ул. „Първа българска армия“, по ул. „Резбарска“ и  по маршрута си. В посока ж.к „Свобода“ –  от ул. „Резбарска“, по ул. „Първа българска армия“, по ул. „Каменоделска“, по ул. „Константин Стоилов“, по бул. „Сливница“ и след това по обичайния си маршрут.

 
 

КАЛЕНДАР за тема РЕМОНТИ И ПРОМЕНИ В ДВИЖЕНИЕТО       

 

АРХИВ по тема РЕМОНТИ И ПРОМЕНИ В ДВИЖЕНИЕТО