Back

С EURO CAMP И СПОРТ ТОТО


11.06.2021 г., с. 22

 

С EURO CAMP И СПОРТ ТОТО

Евро 2020 идва под открито небе в центъра на София

 

Лятото ще мине под знака на страхотни спортни емоции, а в петък, 11 юни, в Рим се открива Евро 2020 - голямото футболно събитие на годината. Отложено с 12 месеца, то ще събере погледите на континента, а и на света, като в 11 града на Европа ще има мачове и тръпка около тях.

От 11 юни до 11 юли, паркът зад музея „Земята и хората“ се превръща в неофициален 12-ти град на европейското с организирания EURO CAMP - мястото, където ще се гледат мачове, ще се пие бира, ще се играят игри, ще има емоции и настроение.

Със съдействието на Българския спортен тотализатор, ивентът ще е атракцията на софийското лято. Спорт тото за първи път участва в организацията на подобно мащабно мероприятие, а ролята на му е много важна. Именно БСТ е предвидил доста атрактивни „подправки“ към гледането на мачове - турнир по джаги, тенис на маса, плажен футбол и куп още изненади. Естествено, всеки посетител може да опита късмета си с любимите игрите на Тотализатора, които през целия месец ще се продават на място в фестивалния комплекс. А както знаем, игрите на Спорт тото имат мисия - помагат на спорта у нас.

Ще се гледа не само футбол. От 28 юни стартира „Уимбълдън“, ще има надпревари във Формула 1 и на екрана в парка всички тези събития ще се следят. В деветте дни без мачове ще има други ивенти, концерти и т. н.

С помощта на Столична община и Българския спортен тотализатор ще се реализира този камп. Предвидени са шатри с премиум видове бири, стрийт фууд с храни от Бавария, оригинална паеля от Испания, барбекю, бургери, коктейли...

За изненадите на времето, шатра с размери 15x25 метра има готовност да подслони зрителите. Екранът от последно поколение е направен така, че да се приплъзва към зрителите за мачовете. За удобства и релакс са разположени шезлонги, пуфове за сядане, хамаци и кътове за четене..

EURO CAMP стартира в петък, като ще работи след 15:30 часа в делничните дни до края на последния двубой (около полунощ), а през уикендите - целодневно с разнообразието му от забавления, с които времето до мачовете ще минава неусетно.