ЗА СОФИЯ КАРТА НА СОФИЯ ВИРТУАЛНА ПРИЕМНА КОНТАКТИ ТЪРСЕНЕ
> начало >>Столичен форум
  Столичен форум 
 

Можете да разгледате публикуваните мнения и отговорите към тях.
Общинска собственост, приватизация, бюджет, данъци, столична икономика и финанси    
Общински данъци Ново мнение?  
Заплатих данък върху имота преди 30.06.,за което трябва да получа 5% отстъпка,както е посочено и изчислено в съобщението,което получих от община Младост. При заплащането обаче ми беше таксувана отстъпка само върху данък сграда,който е по-малката сума,а такса смет ми беше начислена в пълен размер.Уточнявам пак,че в съобщението от общината въпросната отстъпка е сметната в/у двата данъка. Каква е тук мистерията и действително чете ли някой общински чиновник този форум, или само заблудени овце като мен,които си въобразяват,че живеят в нормална държава?
---
Публикувано: 16/07/2008 09:11:49
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Пламен Славов - анонимен
Отговор?  
В мести данъци и такси никой не отговаря на телефоните дадени за контакт и информация.Така фирмите не могат да проверят колко данък сгради и такса смет да платят. Е как да платят тогава.Изобщо защо дававате тези телефони в сайта на общината?
---
Публикувано: 27/06/2008 15:24:32
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Живка Димитрова - анонимен
Отговор?  
Изгарям от желание да платя данъка за лекия си автомобил, но никой нежелае да ми даде информация колко е този данък. Как да го платя с всички възможни интелигентни начини (e-pay, банково разплащане), които съществуват?Излиза, че не хората са лоши платци, а Общината не е създала никакви разумни условия за събиране на въпросните данъци.За мен всички тези хора, на които им се плаща да повишават събираемостта са ненужни, тъй като тази година аз лично ги потърсих няколко пъти, но така и не получих нужната информация - ЗА ДА СЪМ ДОБЪР ПЛАТЕЦ!!! Моля, кажете какво да правя с моя данък!
---
Публикувано: 17/06/2008 14:45:12
Към мнението са публикувани 0 отговора.
maria - анонимен
Отговор?  
КОГА ЩЕ ЩЕ СЕ АКТУАРИЗИРА В "ПРИХОДИ И АДМИНИСТРИРАНЕ НА МЕСТНИ ДАНЪЦИ И ТАКСИ" ПЛАЩАНЕ НА ПАТЕНТЕН ДАНЪК,ОБРАЗЕЦ НА ПАТЕНТНА ДЕКЛАРАЦИЯ, КОДОВЕ НА ПЛАЩАНЕ И НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ОТ АДМИНИСТРАТОРИТЕ ДА СЕ ПОГРИЖИ.
---
Публикувано: 12/05/2008 10:49:20
Към мнението са публикувани 0 отговора.
kornelia georgieva - анонимен
Отговор?  
Столичната общинска администрация и Столичният общински съвет се интересуват от Вашите мнения и предложения, за да коригират и подобрят дейностите, свързани с общинското управление. ....Хайде,подобрете обслужването, когато искаме да си платим данъците и таксите...станете нормална и европейска община иначе горните ви писания си остават лицемерни,като социалистически обещания... Искаме да си видим какви задължения имаме по електронен път и да си платим,като граждани на ЕС поне от всяка точка на България...Наистина,стига сте усложнявали живота ни и без това ни е притоварено ежедневието....!
---
Публикувано: 24/04/2008 12:46:37
Към мнението са публикувани 0 отговора.
K.F. - анонимен
Отговор?  
<< Предишни 5 мнения << >> Следващи 5 мнения >>      

нагоре   назад   начало
(C) 2000-2015, Столична община