ЗА СОФИЯ КАРТА НА СОФИЯ 0700 17 310 КОНТАКТИ ТЪРСЕНЕ
> начало >>Столичен форум
  Столичен форум 
 

Можете да разгледате публикуваните мнения и отговорите към тях.
Общинска собственост, приватизация, бюджет, данъци, столична икономика и финанси    
Общински данъци Ново мнение?  
zdraveite,kazvam se Grigorova vuzmutena sum ot obslugvaneto v administraciata v raion LULIN.Kategoricno ne se spazva zakona,klientite se obslugvat grubo i v rabotno vreme,koeto ustroiva edinstveno slugitelite.ohranata e edin grubian,otnoshenieto be kraino nelubezno kum men i malkkoto mi dete,tezi slugiteli s kakuv konkurs gi izbirate,ako ne im se raboti ima dostatucnio mladi i kompetentni hora,NADIAVAM SE DA VZEMETE MERKI
---
Публикувано: 11/08/2008 16:41:44
Към мнението са публикувани 0 отговора.
grigorov - анонимен
Отговор?  
Днес се опитах да платя данъка на жилището си,но не успях,защото точно в 17.00 часа пред се "врътна"ключа.Бих искала да попитам кой в случая е виновен-аз стоях на опашка повече от 40 минути,една единствена каса обслужва всички клиенти,на съседната каса виси грозно надраскан лист хартия "в отпуска до 04,08,2008".До кога така?????Бяхме останали трима човека-толкова ли е трудно да бъдем обслужени-това е работа за не повече от 10-15 минути.ВРЕМЕТО Е ПАРИ.За времето ,през което стоях на опашката,влязоха повече колежки на приказка,отколкото граждани.Знам едно-ако се работеше както трябва,тези 10-12 човека щяха да бъдат обслужени за тези 40 минути до 17.00часа.А аз отново трябва да се моля да ме пуснат от работа,за да вися на опашки за да си платя
---
Публикувано: 17/07/2008 10:12:30
Към мнението са публикувани 1 отговора.
Валентина Георгиева - анонимен
Отговор? Прочети отговорите
Заплатих данък върху имота преди 30.06.,за което трябва да получа 5% отстъпка,както е посочено и изчислено в съобщението,което получих от община Младост. При заплащането обаче ми беше таксувана отстъпка само върху данък сграда,който е по-малката сума,а такса смет ми беше начислена в пълен размер.Уточнявам пак,че в съобщението от общината въпросната отстъпка е сметната в/у двата данъка. Каква е тук мистерията и действително чете ли някой общински чиновник този форум, или само заблудени овце като мен,които си въобразяват,че живеят в нормална държава?
---
Публикувано: 16/07/2008 09:11:49
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Пламен Славов - анонимен
Отговор?  
В мести данъци и такси никой не отговаря на телефоните дадени за контакт и информация.Така фирмите не могат да проверят колко данък сгради и такса смет да платят. Е как да платят тогава.Изобщо защо дававате тези телефони в сайта на общината?
---
Публикувано: 27/06/2008 15:24:32
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Живка Димитрова - анонимен
Отговор?  
Изгарям от желание да платя данъка за лекия си автомобил, но никой нежелае да ми даде информация колко е този данък. Как да го платя с всички възможни интелигентни начини (e-pay, банково разплащане), които съществуват?Излиза, че не хората са лоши платци, а Общината не е създала никакви разумни условия за събиране на въпросните данъци.За мен всички тези хора, на които им се плаща да повишават събираемостта са ненужни, тъй като тази година аз лично ги потърсих няколко пъти, но така и не получих нужната информация - ЗА ДА СЪМ ДОБЪР ПЛАТЕЦ!!! Моля, кажете какво да правя с моя данък!
---
Публикувано: 17/06/2008 14:45:12
Към мнението са публикувани 0 отговора.
maria - анонимен
Отговор?  
<< Предишни 5 мнения << >> Следващи 5 мнения >>      

нагоре   назад   начало
(C) 2000-2015, Столична община