ЗА СОФИЯ КАРТА НА СОФИЯ 0700 17 310 КОНТАКТИ ТЪРСЕНЕ
> начало >>Столичен форум
  Столичен форум 
 

Можете да разгледате публикуваните мнения и отговорите към тях.
Общинска собственост, приватизация, бюджет, данъци, столична икономика и финанси    
Общински данъци Ново мнение?  
Възмутена съм от начина на работа в данъчна служба Люлин! Изключително малоброен персонал (една-единствена сужителка на едно-единствено гише!), което води до няколкочасово висене пред службата, студено и мръсно и накрая - пак несвършена работа! Нямам думи да опиша колко съм разочарована! Мисля, че не се заслужават данъците, които се плащат! Двучасовото ми стоене пред данъчното ми костваше пари, нерви и загуби! Държа на правата си и ще си ги отстоявам!
---
Публикувано: 10/03/2009 11:45:51
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Мая Томова
Отговор?  
В продължение на предишното ми изказване ето и линк към община Велико Търново http://vt.mdt.bg/Pages/Home.aspx Тук можете да получите всичката ви нужна информация ако живеете там. В София, столицата, обаче ще трябва да се редим на опашки докато свят ни се извие. Един такъв сайт надали отнема толкова ресурси, а и все си мисля, че от парите на люлинци все могат да се отделят пари за направата на такъв сайт. Това да четете мненията не е достатъчно, направете нещо. Подобно на моето мнение е било изказано тук във форума от г-жа Георгиева още в средата на 2008. Сега сме началото на 2009. Колко време ви трябва за реакция? Как една държава не може да си стегне служителите?
---
Публикувано: 30/01/2009 15:15:49
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Поля Плачкова - анонимен
Отговор?  
Здравейте,за пореден път бих искала да отбележа грубото и нелюбезно отношение на служителите в ТП Люлин. Това да получиш информация от тях, т.е. да ги накараш да си свършат работата, се възприема като обида и нъкърняване на личното достойнство. Начина на комуникация, а именно - тръшването на телефонната слушалка, високомерния тон, отказ да се даде информация под предлог, че в момента имат друга работа според мен е недопустимо за една институция, която трябва да работи за гражданите, а не те за нея. Има подадени телефони в публичното интернет пространство където може да се получи информация, но те явно са само за отбиване на номера. Много моля да се вземат необходимите мерки по въпроса още повече, че във форума вече видях подобно мнение.
---
Публикувано: 30/01/2009 15:13:52
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Поля Плачкова - анонимен
Отговор?  
Възмущавам се от поредното увеличение на данъците.Не ми е ясно защо на нас постоянно ни увеличават данъците,а София е пълна с провинциалисти,които плащат символични данъци по градовете и селата от които идват.Може би е разумно щом и те живеят тук да плащат и те данъци в София и така да не се налага поредното увеличение.Те също ползват улиците ,които ползваме ние,изхвърлят си боклуците и ползват градския транспорт.Може би ако трябва да плащат подобни на нашите данъци ще спре притока на провинциалисти.
---
Публикувано: 30/01/2009 13:06:37
Към мнението са публикувани 0 отговора.
MagiVas74 - анонимен
Отговор?  
Ще споделя едно уродливо явление,наречено "прикриване на доходи".Как може да го направите.Просто си преустройвате просторния си "таван"в мезонет.Нищо не ще Ви коства.Само чрез нищожно възнаграждение и "такса"под масата вземате решение за "ремонт и преустройство",колкото зе пред съкооператорите Ви .За целта се включвате в тока ,телефона и канализацията и Ви е готово новото жилище.След това ако сте в "престижния квартал "Лозенец"наемът е 500 Э и нагоре.А в общината данъчната Ви оценка е за жилището Ви някъде по етажите.Таванът си е таван но "мезонет"в ущърб на /ЗУТ/ и общината.Става един чудесен хотелиерски етаж,нали нямя "домова "книга и задължителна регистрация.Съседите питат какви са тези новодомци,нека си питат.Вие си прибирате наема,СО ?
---
Публикувано: 13/01/2009 14:27:01
Към мнението са публикувани 0 отговора.
dimitar.b - анонимен
Отговор?  
<< Предишни 5 мнения << >> Следващи 5 мнения >>      

нагоре   назад   начало
(C) 2000-2017, Столична община