ЗА СОФИЯ КАРТА НА СОФИЯ 0700 17 310 КОНТАКТИ ТЪРСЕНЕ
> начало >>Столичен форум
  Столичен форум 
 

Можете да разгледате публикуваните мнения и отговорите към тях.
Общинска собственост, приватизация, бюджет, данъци, столична икономика и финанси    
Общински данъци Ново мнение?  
Възмущавам се от поредното увеличение на данъците.Не ми е ясно защо на нас постоянно ни увеличават данъците,а София е пълна с провинциалисти,които плащат символични данъци по градовете и селата от които идват.Може би е разумно щом и те живеят тук да плащат и те данъци в София и така да не се налага поредното увеличение.Те също ползват улиците ,които ползваме ние,изхвърлят си боклуците и ползват градския транспорт.Може би ако трябва да плащат подобни на нашите данъци ще спре притока на провинциалисти.
---
Публикувано: 30/01/2009 13:06:37
Към мнението са публикувани 0 отговора.
MagiVas74 - анонимен
Отговор?  
Ще споделя едно уродливо явление,наречено "прикриване на доходи".Как може да го направите.Просто си преустройвате просторния си "таван"в мезонет.Нищо не ще Ви коства.Само чрез нищожно възнаграждение и "такса"под масата вземате решение за "ремонт и преустройство",колкото зе пред съкооператорите Ви .За целта се включвате в тока ,телефона и канализацията и Ви е готово новото жилище.След това ако сте в "престижния квартал "Лозенец"наемът е 500 Э и нагоре.А в общината данъчната Ви оценка е за жилището Ви някъде по етажите.Таванът си е таван но "мезонет"в ущърб на /ЗУТ/ и общината.Става един чудесен хотелиерски етаж,нали нямя "домова "книга и задължителна регистрация.Съседите питат какви са тези новодомци,нека си питат.Вие си прибирате наема,СО ?
---
Публикувано: 13/01/2009 14:27:01
Към мнението са публикувани 0 отговора.
dimitar.b - анонимен
Отговор?  
Защо не се публикуват в раздел местни данъци и такси промилите за битови отпадъци по години и така с едно кликване да има информация както за физически лица, така и за фирми. Наредбата е ясна, а решението, с което за всяка година се определята размерите на данъците го няма.
---
Публикувано: 27/11/2008 13:51:47
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Р.Божкова - анонимен
Отговор?  
Както си плащаме данъците така имаме право и на сайт на район Изгрев-София който ужким съществува ма всъщност го няма. http://www.so-izgrev.hit.bg/ Да се направи нещо по въпроса! А за кмета на район Изгрев-панайот Бончев-категорично оставка!!! Има много причини
---
Публикувано: 27/10/2008 10:22:29
Към мнението са публикувани 1 отговора.
Fighter - анонимен
Отговор? Прочети отговорите
Може ли Декларация по чл.54 за придобиване на лек автомобил да се подаде по пощата с обратна разписка или трябва задължително да се отиде на място в съответната община.
---
Публикувано: 24/09/2008 13:41:23
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Кралев - анонимен
Отговор?  
<< Предишни 5 мнения << >> Следващи 5 мнения >>      

нагоре   назад   начало
(C) 2000-2017, Столична община