ЗА СОФИЯ КАРТА НА СОФИЯ 0700 17 310 КОНТАКТИ ТЪРСЕНЕ
> начало >>Столичен форум
  Столичен форум 
 

Можете да разгледате публикуваните мнения и отговорите към тях.
Общинска собственост, приватизация, бюджет, данъци, столична икономика и финанси    
Общински данъци Ново мнение?  
Здравейте,за пореден път бих искала да отбележа грубото и нелюбезно отношение на служителите в ТП Люлин. Това да получиш информация от тях, т.е. да ги накараш да си свършат работата, се възприема като обида и нъкърняване на личното достойнство. Начина на комуникация, а именно - тръшването на телефонната слушалка, високомерния тон, отказ да се даде информация под предлог, че в момента имат друга работа според мен е недопустимо за една институция, която трябва да работи за гражданите, а не те за нея. Има подадени телефони в публичното интернет пространство където може да се получи информация, но те явно са само за отбиване на номера. Много моля да се вземат необходимите мерки по въпроса още повече, че във форума вече видях подобно мнение.
---
Публикувано: 30/01/2009 15:13:52
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Поля Плачкова - анонимен
Отговор?  
Възмущавам се от поредното увеличение на данъците.Не ми е ясно защо на нас постоянно ни увеличават данъците,а София е пълна с провинциалисти,които плащат символични данъци по градовете и селата от които идват.Може би е разумно щом и те живеят тук да плащат и те данъци в София и така да не се налага поредното увеличение.Те също ползват улиците ,които ползваме ние,изхвърлят си боклуците и ползват градския транспорт.Може би ако трябва да плащат подобни на нашите данъци ще спре притока на провинциалисти.
---
Публикувано: 30/01/2009 13:06:37
Към мнението са публикувани 0 отговора.
MagiVas74 - анонимен
Отговор?  
Ще споделя едно уродливо явление,наречено "прикриване на доходи".Как може да го направите.Просто си преустройвате просторния си "таван"в мезонет.Нищо не ще Ви коства.Само чрез нищожно възнаграждение и "такса"под масата вземате решение за "ремонт и преустройство",колкото зе пред съкооператорите Ви .За целта се включвате в тока ,телефона и канализацията и Ви е готово новото жилище.След това ако сте в "престижния квартал "Лозенец"наемът е 500 Э и нагоре.А в общината данъчната Ви оценка е за жилището Ви някъде по етажите.Таванът си е таван но "мезонет"в ущърб на /ЗУТ/ и общината.Става един чудесен хотелиерски етаж,нали нямя "домова "книга и задължителна регистрация.Съседите питат какви са тези новодомци,нека си питат.Вие си прибирате наема,СО ?
---
Публикувано: 13/01/2009 14:27:01
Към мнението са публикувани 0 отговора.
dimitar.b - анонимен
Отговор?  
Защо не се публикуват в раздел местни данъци и такси промилите за битови отпадъци по години и така с едно кликване да има информация както за физически лица, така и за фирми. Наредбата е ясна, а решението, с което за всяка година се определята размерите на данъците го няма.
---
Публикувано: 27/11/2008 13:51:47
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Р.Божкова - анонимен
Отговор?  
Както си плащаме данъците така имаме право и на сайт на район Изгрев-София който ужким съществува ма всъщност го няма. http://www.so-izgrev.hit.bg/ Да се направи нещо по въпроса! А за кмета на район Изгрев-панайот Бончев-категорично оставка!!! Има много причини
---
Публикувано: 27/10/2008 10:22:29
Към мнението са публикувани 1 отговора.
Fighter - анонимен
Отговор? Прочети отговорите
<< Предишни 5 мнения << >> Следващи 5 мнения >>      

нагоре   назад   начало
(C) 2000-2017, Столична община