ЗА СОФИЯ КАРТА НА СОФИЯ 0700 17 310 КОНТАКТИ ТЪРСЕНЕ
> начало >>Столичен форум
  Столичен форум 
 

Можете да разгледате публикуваните мнения и отговорите към тях.
Транспорт, организация и безопасност на движението, проблеми с пътната мрежа, проблеми с паркирането    
Столичен градски транспорт Ново мнение?  
Здравейте Г-н Крусев.Видях и чух по новините,че ще монтирате датчици,които да отчитат броя на редовните и гратисчийте.Нали така?Защо?Защо е нужно да харчите пари за излишни неща?Ако ми позволите един съвет.Закупете и инсталирайте електронно таксуване.Както е тук в Испания,където живея повече от 15 г.Качване само от предната врата и слизане от задните.Тук няма нередовен пътник.Сигурен съм,че сте били зад граница.Но едва ли сте ползвали градски транспорт?!Отворен съм за диалог.Благодаря Ви.
---
Публикувано: 22/03/2017 08:49:02
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Иван Петров Ленджов
Отговор?  
Смисълът на експресна линия като 304 е да довежда бързо пътниците от крайните квартали до Центъра. Затова, има логика да се пропускат междинни спирки, но не и В крайния квартал или Центъра. Конкретно - спирка НДК на бул. България не е особено ефективна в часовете, когато се движи 304, тъй като много бизнеси в района започват работа в по-късен час, да кажем около 10ч. Друг е случаят със спирка "Техникум по облекло" - там слизат пътници за всички болници наоколо, както служители, така и пациенти, като натоварването е основно в периода 7-9:00ч. - ВМА, Александровска, Иван Рилски, Инфекциозна, Белодробна, Майчин дом плюс ученици от околните училища. Предложение - вместо на НДК, автобусът да спира на тази спирка. Следващата е чак на Гоце Делч
---
Публикувано: 21/02/2017 11:36:42
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Борислав Стоилов - анонимен
Отговор?  
Една жена едва не изхвърча през прозореца, всички бяха уплашени и нервни и почнаха да крещят на шофьора, който също имаше не по-малко вина защото разговаряше по телефона и киснеше негов колега, който не спазвал разписанието. Та тогава всички почнаха да му крещят, аз видях,че човека също се беше паникьосал и помолих хората да запазят спокойствие, попитах дали са добре и просто си продължихме, а вътре миришеше на нещо запалено. И до днес така мирише всякаш нещо ще се запали всеки момент. Карат така всякаш искат да ни убият буквално. Моля направете проверка на изправноста на автомобилите които превозват пътници, също и на шофьорите, защото имам чувството, че масово са пияни или дрогирани съдейки по аругантното и грубо отношение с хората.
---
Публикувано: 26/01/2017 15:16:09
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Илияна Илиева Николчова
Отговор?  
Друг случай от преди месеци пак на последната спирка в ж.к Дружба 2 маршрутката обръща всеки път на Родео и спира на спирката на автобусите, за да качи пътници. Мислейки си,че отново ще обърне попитах шофьора на около 30-40 г. дали ще обърне и ще отиде на спирката, а той ми отговори : "ШЕ ХОДЯ ДА ПИКАЯ, АКО ИСКАШ ЕЛА ГО ИЗТРЪСКАЙ" при което просто слезнах отвратена. Най-много ме хвана яд на шофьора на който бях забравила да си платя билета, защото около септември,октомври миналата година докато пътувах във същата маршрутка със същия шофьор който кара бясно винаги и говори по телефона, но тогава вината беше на автомобил Мерцедес искаше да завие в една пряка на Аксаков и се вряза в маршрутката.
---
Публикувано: 26/01/2017 15:13:11
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Илияна Илиева Николчова
Отговор?  
Отплеснах се в разговора с втория шофьор и просто съм си седнала. Бях си сложила слушалките и дори не съм разбрала,че всъщност не съм си платила билета който така и не ми беше връчен,но разбрах когато слизах на последната спирка в ж.к Дружба 2. На слизане пожелах лека вечер на шофьора, а той ми каза : ""Не се чуди ако и аз те подмина"" и аз попитах :""Защо?"" , а той ми каза ""Да не си па много убава да се возиш без пари""... С мен слизаше един човек който ми каза,че не съм си била платила веднага се върнах и догоних шофьора който щеше да ми мине през краката и се провикваше:""НЕ СЪМ ТИ ЗА ЕДИНИЯ ЛЕВ МА"" и тръгна с бясна скорост.
---
Публикувано: 26/01/2017 15:07:40
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Илияна Илиева Николчова
Отговор?  
>> Следващи 5 мнения >>      

нагоре   назад   начало
(C) 2000-2017, Столична община