ЗА СОФИЯ КАРТА НА СОФИЯ ВИРТУАЛНА ПРИЕМНА КОНТАКТИ ТЪРСЕНЕ
> начало >>Столичен форум
  Столичен форум 
 

Можете да разгледате публикуваните мнения и отговорите към тях.
Транспорт, организация и безопасност на движението, проблеми с пътната мрежа, проблеми с паркирането    
Столичен градски транспорт Ново мнение?  
Искам да изразя пълното си възмущение от градския транспорт в кв. Младост и по-конкретно движението по ул.Ал.Малинов. Вчера множество пътници останаха заклещени в квартала в най-големия студ. Автобусите (305,76, 111) минава буквално с по 60 мин. закъснение. Колко дълго ще продължава това безобразие? Последиците от ремонтните дейности би трябвало да се предвиждат предварително. Студа, дьжда, светофарите и задръстванията не са изненадващи явления в 21 век. Това вече не могат да бъдат оправдания! За мен това е признак на пълна незаинтересованост и отказ от поемане на отговорност. Toва си беше чиста подигравка с хората. Да не говорим, че след 1-2 часово чакане хората бяха обезумяли и беше страшно да се пътува с градския транспорт. Поемете ини
---
Публикувано: 24/10/2014 08:47:43
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Teodora Karpicheva
Отговор?  
Здравейте, Искам да изразя огромното си възмущение от организацията на движението по бул. "Ал. Малинов". Не знам дали сте информирана, но вчера беше абсолютно нвъзможно преминаването. Задръстването продължи и до кв. Дружба. Възмутително е един нов сфетофар и цялостно затваряне на ключов булевард (бул. "Андрей Ляпчев") да блокират цели два квартала. От спирката на Окръжна болница до Младост 2 се пътуваше за повече от час. Автобуси 305, 76, 111 бяха с нечувани закъснения. Не нормално хората да не могат да се приберат от работа и да не могат да си приберат децата от детските градини и училищата. Наясно ли сте какво коства това на един родител!!!!!! Моля да получа информация какво точно смятате да предприемете по въпроса!
---
Публикувано: 24/10/2014 08:47:15
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Маргарита Димитрова
Отговор?  
... Най-удачно би било, автобус 384 да върви покрай Община Искър, през Дружба 2, Копенхаген, Цариградско (в локалното до магазин Метро) и през двора на Метро да върти покрай метростанцията в обратна посока по маршрута си. С така коригиран маршрут 384 ще стане ефективен. Следва да се пусне целодневно. Заедно с това трябва да се оправи и маршрута на 114. От същото ново объщало в двора на магазин Метро, автобус 114 ще върви по Копенхаген, Цветан Лазаров и натам по маршрута на 204. Така със корекциите на маршрутите на автобусни линии 114 и 384 ще се постигнат няколко добри ефекта. Със 114 жителите от Дружба 2 (3, 4,5 части) ще достигат бързо до метрото. Със 384 ще може да се достига от Дружба 2 (2 и 3 част) до метрото, обратно и до летището.
---
Публикувано: 13/10/2014 08:46:09
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Ivan Ivanov
Отговор?  
Защо при задълбочаващи се проблеми в София с транспорта не сменим Любо Христов с нещо добро?! Има крещяща нужда от нормално управление на маршрутите на линиите на градския транспорт. Кога ще се спре безумното харчене? Пример: Неудачни автобусни линии - 384 и 114. И двата маршрута са направени непрофесионално! Не е нормално предпоследна спирка на 384, да не може да бъде втора в обратна посока. По какъв начин 384 е удобен от Дружба 2 към летище София? По никакъв! По какъв начин от Летище София 384 е удобен за спирките при БАН? Никакъв. Всъщност - в участъка от Летището до спирка "БУЛ. ХРИСТОФОР КОЛУМБ" 384 дублира 84. След това се получава еднопосочен достъп на хора от Дружба 2 до метрото. За Дружба 1 е по-удобен 88 до метрото в Младост
---
Публикувано: 13/10/2014 08:45:42
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Ivan Ivanov
Отговор?  
Черните трамваи, които се движат из София са моного грозни!Приличат на катафалки! Не е ясно дали на тях има емблемата на Батман, ватман или нещо друго, но попитах 10 души познати и никой не ги одобрява. Децата също! Мотрисите са стари, но поне могат да бъдат боядисани в жълто, зелено, оранжево..някакви хубави цветове и за хората, и за града.
---
Публикувано: 02/10/2014 10:50:57
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Румяна Кръстева
Отговор?  
>> Следващи 5 мнения >>      

нагоре   назад   начало
(C) 2000-2014, Столична община