ЗА СОФИЯ КАРТА НА СОФИЯ ВИРТУАЛНА ПРИЕМНА КОНТАКТИ ТЪРСЕНЕ
> начало >>Столичен форум
  Столичен форум 
 

Можете да разгледате публикуваните мнения и отговорите към тях.
Транспорт, организация и безопасност на движението, проблеми с пътната мрежа, проблеми с паркирането    
Столичен градски транспорт Ново мнение?  
Уважаема г-жо Фъндъкова, уважаеми членове на Столичния общински съвет Бих искала в това писмо да изразя недоумението си от безумната идея да се променят маршрутите на автобусите поради откриването на новите спирки на метрото в гр. София. Идеята на метрото е да олесни хората в придвижването им из града. Не мислите ли, че като премахнете част от автобусните спирки/линии ни затруднявате повече нас гражданите?!? Съжелявам, но трябва да Ви информирам, че тези планови промени само ще "убият" радостта от новото метро. В случая визирам линия 111, която се предвижда да бъде "скъсена". Помисле за нас гражданите и не осакатявайте повече градския транспорт моля Ви!
---
Публикувано: 26/03/2015 16:18:32
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Лиляна Боянова Янакиева
Отговор?  
Уважаема г-жо кмет, кога ще удължите с една спирка маршрута на автобус 27 за да има директна връзка с метрото за хората от Кътина, Курило, Славовци, Требич, Илиенци и други, при положение, че сме от най-редовните пътници в градския транспорт - от поне 2 години във всеки автобус по линия 27 има кондуктор и всички пътници са с билети или карти ???????
---
Публикувано: 18/03/2015 11:10:57
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Димитър Колев - анонимен
Отговор?  
Здравейте, искам да изразя възмущение относно трамвайна линия 23, свързваща ЖК Дружба-2 със Слатина, Подуене и центъра. Не е нормално в час-пик линията да се обслужва от 3 мотриси, с интервал 35-40 минути. Оправданието, че няма повече мотриси и не могат да се пуснат повече по линията е глупаво, при положение, че всеки пътуващ с трамвая може да види, че в депо "Искър" има още поне 3. Като се вземе предвид, че мотрисите са на над 40г. мисля, че Общината може да купи още 1-2 със собствени средства, едва ли струват колкото новите "Песа" Проблем с интервала на движение има също с тролейбусна линия 4. Не заслужаваме ли редовен транспорт, ние в Дружба-2? Дори да се пуснат няколко от по-старите мотриси пак ще е по-добре от 20 минутно чакане!
---
Публикувано: 18/03/2015 09:36:00
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Ангел Красимиров Митков
Отговор?  
Здравейте, Искам да попитам има ли възможност за пускане на по- големи рейсове по линия 111 в пиковите часове. Лично аз купувам карта и за себе и за детето си, но често сутрин не успяваме да се качим в рейсовете. Може ли да се осигури контрол, които ще ограничи лицата, които не плащат за транспорт или да се пуснат по - големи рейсове, за да можем и ние да стигаме на време до работа и до училище. Благодаря предварително!
---
Публикувано: 06/03/2015 15:51:23
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Тинка Милкова Минчева
Отговор?  
Здравейте, Днес прочетох, че се пускат нови автобуси по линия 76. Това ме подсети за случай само от преди дни. По време националния празник 3 март имах гост - колега от чужбина. Докато му показвах обновения площад Лъвов мост мина автобус 310. Той видя Икарус-а и започна да снима като обезумял. Човекът помислил, че за националния празник са пуснали ретро транспорта. Почувствах се засрамен. Живея в Люлин и знам, че по линията се движат предимно Икаруси. Не е ли време да се заменят тези подвижни бараки с нови. Линията все пак минава по основен булевард като Сливница. НАДЯВАМ СЕ И ВИЕ ДА СТЕ СЕ ПОЧУВСТВАЛИ ЗАСРАМЕНИ И ДА ПОДМЕНИТЕ АВТОБУСИТЕ ПО ЛИНИЯ 310 С НОВИ. Благодаря за вниманието
---
Публикувано: 06/03/2015 14:00:24
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Веселин Русинов
Отговор?  
>> Следващи 5 мнения >>      

нагоре   назад   начало
(C) 2000-2015, Столична община