ЗА СОФИЯ КАРТА НА СОФИЯ ВИРТУАЛНА ПРИЕМНА КОНТАКТИ ТЪРСЕНЕ
> начало >>Столичен форум
  Столичен форум 
 

Можете да разгледате публикуваните мнения и отговорите към тях.
Транспорт, организация и безопасност на движението, проблеми с пътната мрежа, проблеми с паркирането    
Столичен градски транспорт Ново мнение?  
Пътувам с новите трамваи по линия 7. Пожелавам на всички софиянци да ползват удобен и комфортен транспорт като този. Забелязвам, че няма гратисчии. Хората не възразяват да заплащат адекватни услуги. Бих искала да обърна внимание, че се случва температурата в трамвая да е изключително ниска, което предизвиква дискомфорт, особено ако се пътува по-дълго. Освен това от електричеството се чува много силно жужене и съскане, което е доста изнервящо. Ако има специалисти, които да реагират на подобни проблеми, моля за тяхното внимание.
---
Публикувано: 13/08/2014 09:50:18
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Петкова - анонимен
Отговор?  
Искам да попитам какво мислите за ВАНА, ПЪЛНА С ЖЕЛЕЗАРИЯ, В АВТОБУС No:102? Това нормално ли е за България и нейната столица да се качат двама индивиди от ромски произход, сутринта в пиков час при това пияни и псуващи жената, която се възмоти от нелепата ситуация? дали си купиха билет? дали имаха карти? а защо шофьорът позволи те да се качат и не затвори вратите, виждайки ги да качват ВАНАТА с железата? А г-жо Фандъкова не е ли време да помислите алтернатива на 102 и старите автобуси,чиито прозорци или не се отварят или просто ги няма? да се возиш в 102 не е просто приключение, а цяло изпитание, за което при това си плащаме!
---
Публикувано: 30/07/2014 17:07:51
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Ива маринова Радева
Отговор?  
Здравейте, моля за отговор относно маршрутно такси 14, спряно ли е от движение? Никъде не намирам актуална информация кои са спрените маршрутки, а вчера чаках два пъти по един час - безуспешно. За съжаление това е единственият ми удобен транспорт от Люлин до работното ми място. Благодаря предварително за отговора!
---
Публикувано: 29/07/2014 09:21:44
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Ралица Рангелова - анонимен
Отговор?  
Неприятно съм изненадана от факта ,че е спряна маршрутна линия №6.Всеки ден пътувам от Люлин до Младост 4 и това беше доста добър вариант ,да има Метро до Младост 1 и се очаква скоро да бъде пусната и линия до Младост 4 ,но все пак е редно да има алтернатива на Метрото.Маршрутката ми спетяваше време и неудобство от препълнените вагони на Метрото ,пътувах без да се прекачвам .Може би има критерий коя маршретна линия да бъде спряна ,но нали все пак всички институции работят за благото на хората.
---
Публикувано: 23/07/2014 10:14:00
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Мирела Бундева - анонимен
Отговор?  
Искам да попитам защо в ТБ 2 и 4 масово не се пускат климатиците? Нови,модерни коли,а вътре направо е пещ.На старите поне се отваряха капандурите лятото...може ли поне за едно нещо да се зарадваме и да се почувстваме европейци или все ще си я караме по български?
---
Публикувано: 21/07/2014 12:56:18
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Ния Иванова Иванова
Отговор?  
>> Следващи 5 мнения >>      

нагоре   назад   начало
(C) 2000-2014, Столична община