ЗА СОФИЯ КАРТА НА СОФИЯ 0700 17 310 КОНТАКТИ ТЪРСЕНЕ
> начало >>Столичен форум
  Столичен форум 
 

Можете да разгледате публикуваните мнения и отговорите към тях.
Транспорт, организация и безопасност на движението, проблеми с пътната мрежа, проблеми с паркирането    
Столичен градски транспорт Ново мнение?  
Обръщам се към вас с въпрос, свързан с билетите за градски транспорт. Когато са ми останали доста 9-ки и 10-ки от талоните, които съм купила на старите цени, защо в пунктовете не ми ги приемат всичките, да ми ги сметнат и доплащайки си, да си закупя 1 или 2 талона, или отделни билетчета от 1.60 лв.? Задължават ме за всяко билетче да купя толкова брой ТАЛОНИ! Имаме (аз и съпругът ми) общо останали 10 билета от различни талони. Нали разбирате, че ме принуждавате да дам 120 лв накуп! . Според мен ТОВА НЕ Е ОБМИСЛЕНО достатъчно добре, а МЕ ЗАДЪЛЖАВАТЕ И РЕКЕТИРАТЕ по този начин!
---
Публикувано: 16/06/2016 11:29:34
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Зорница Иванова Витанова
Отговор?  
Здравейте! Присъединявам се към мниението на Ирина и се чудя защо не се назначат контрольори във автобусите. Никой ли общински съветник не е пътувал в чужбина, за да види, че там всички пътници се качват през преднат врата и пред погледа на шофьора чекират картите си или си купуват билет. Много по-вече приходи ще има, отколкото от повишените билети, които малцина ще си купуват.
---
Публикувано: 25/04/2016 08:21:43
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Мариела Каменова
Отговор?  
И да продължа:) Искате да получите отпор, нали. Лично аз ще подема кампания за спиране пътуването с билети и карти и се надявам нашего брата да се светне вече и да направим нещо по въпроса. Стига доене. Или може би целта е повечччче хора да се качат отново в автомобилите си???
---
Публикувано: 21/04/2016 08:10:27
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Ирина Грозданова
Отговор?  
Здравейте! Искам да Ви дам идея, за да не се налага увеличаването на билетите за пътуване. Във всички градове в провинцията пътуват кондуктори и няма начин да се возиш гратис. Убедена съм, че този метод е прилижим и в София. Ще създадете работни места и ще увеличити поне двойно приходите от ползване на градски трнспорт. Казвам поне двойно, защото имам поглед. Пътувам 4спирки и винаги съм с перфориран билет. Защо трябва да плащам 60% повече, а други софиянци да са облаготелствуваани от това, че аз плащам таксито и да се возят гратис. Например - циганите. Също така масово се оставят ползвани вече билети по седалките. Вие знаете всичко това!Вземете справедливото решение за да продължа да си купувам билети.
---
Публикувано: 21/04/2016 08:09:52
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Ирина Грозданова
Отговор?  
Каня цялата управа на Столична община, да се повози в автобус на частен превозвач Карат С - линия 204.
---
Публикувано: 15/04/2016 14:41:01
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Ина Таскова
Отговор?  
>> Следващи 5 мнения >>      

нагоре   назад   начало
(C) 2000-2017, Столична община