ЗА СОФИЯ КАРТА НА СОФИЯ ВИРТУАЛНА ПРИЕМНА КОНТАКТИ ТЪРСЕНЕ
> начало >>Столичен форум
  Столичен форум 
 

Можете да разгледате публикуваните мнения и отговорите към тях.
Транспорт, организация и безопасност на движението, проблеми с пътната мрежа, проблеми с паркирането    
Столичен градски транспорт Ново мнение?  
Здравейте, моля за отговор относно маршрутно такси 14, спряно ли е от движение? Никъде не намирам актуална информация кои са спрените маршрутки, а вчера чаках два пъти по един час - безуспешно. За съжаление това е единственият ми удобен транспорт от Люлин до работното ми място. Благодаря предварително за отговора!
---
Публикувано: 29/07/2014 09:21:44
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Ралица Рангелова - анонимен
Отговор?  
Неприятно съм изненадана от факта ,че е спряна маршрутна линия №6.Всеки ден пътувам от Люлин до Младост 4 и това беше доста добър вариант ,да има Метро до Младост 1 и се очаква скоро да бъде пусната и линия до Младост 4 ,но все пак е редно да има алтернатива на Метрото.Маршрутката ми спетяваше време и неудобство от препълнените вагони на Метрото ,пътувах без да се прекачвам .Може би има критерий коя маршретна линия да бъде спряна ,но нали все пак всички институции работят за благото на хората.
---
Публикувано: 23/07/2014 10:14:00
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Мирела Бундева - анонимен
Отговор?  
Искам да попитам защо в ТБ 2 и 4 масово не се пускат климатиците? Нови,модерни коли,а вътре направо е пещ.На старите поне се отваряха капандурите лятото...може ли поне за едно нещо да се зарадваме и да се почувстваме европейци или все ще си я караме по български?
---
Публикувано: 21/07/2014 12:56:18
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Ния Иванова Иванова
Отговор?  
Днес пътувах с трамвай №7. С една дума: ОТВРАТ! Първо спирката на "Била" е по-тясна и пръщеше от народ. Второ мина трамвай без да спре. Трето, след 10 мин чакане натъпкани, като в консерва дойде трамваят. Ура! Едва влязох а половината останаха да чакат следващия. До преди ремонт от "Била" до пл. "Македоия"" пътувах за около 20 мин. Днес за 25. А е трамвай "Стрела". Четвърто, не цялото трасе е със сменени релси - за справка виж около бул. "Ак. Ив. Гешов". И Пето (най-малоумното): Спирките по бул. "България" са оградени с телена мрежа, разделяща ги от самия булевард. Та питам аз вси вам от общината, разхождали ли сте се по булеварда за да видите с колко километра карат колите? А какво би станало ако кола се забие в тази мрежа? Размазва ни...
---
Публикувано: 15/07/2014 09:19:17
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Иво Петров
Отговор?  
Днес пътувах с трамвай №7. С една дума: ОТВРАТ! Първо спирката на ""Била"" е по-тясна и пръщеше от народ. Второ мина трамвай без да спре. Трето, след 10 мин чакане натъпкани, като в консерва дойде трамваят. Ура! Едва влязох а половината останаха да чакат следващия. До преди ремонта от ""Била"" до пл. ""Македоия"" пътувах за около 20 мин. Днес за 25. А е трамвай ""Стрела"". Четвърто, не цялото трасе е със сменени релси - за справка виж около бул. ""Ак. Ив. Гешов"". И Пето (най-малоумното): Спирките по бул. ""България"" са оградени с телена мрежа, разделяща ги от самия булевард. Та питам аз вси вам от общината, разхождали ли сте се по булеварда за да видите с колко километра карат колите? А какво би станало ако кола се забие в тази мрежа? Ра
---
Публикувано: 15/07/2014 09:18:48
Към мнението са публикувани 1 отговора.
Иво Петров - анонимен
Отговор? Прочети отговорите
>> Следващи 5 мнения >>      

нагоре   назад   начало
(C) 2000-2014, Столична община