ЗА СОФИЯ КАРТА НА СОФИЯ ВИРТУАЛНА ПРИЕМНА КОНТАКТИ ТЪРСЕНЕ
> начало >>Столичен форум
  Столичен форум 
 

Можете да разгледате публикуваните мнения и отговорите към тях.
Транспорт, организация и безопасност на движението, проблеми с пътната мрежа, проблеми с паркирането    
Столичен градски транспорт Ново мнение?  
Здравейте, бих искала да ви помоля да възстановите информацията за разписанията и маршрутите на столичния градски транспорт на сайта на ЦГМ. Аз съм активен потребител на софийския градски транспорт и много често използвам информацията от този сайт. Това е много удобно за мен. Предполагам и за много други жители и посетители на София. Но от известно време тази информация не излиза в сайта като се влезе на Разписания и маршрути.
---
Публикувано: 01/04/2015 09:45:57
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Вяра Игнатова
Отговор?  
Уважаеми господа Защо няма редовен целогодишен транспорт до Златни мостове, Копитото и Алеко? Как да се развива туризъм? Докога ще наливате пари в бездънен чувал като запълвате дупки; само цялостен ремонт на улиците решава проблема. Няма никакъв контрол за извършените ремонти. Не се ли изисква от фирмите гаранционен срок? Считам, че ремонтите се извършват от случайни хора хванати от улицата. Кога ще обърнете внимание не само на центъра но и на Западен парк? Той е превърнат в сметище,циганите непрекъснато изсичат дърветата. Никаква полиция, никаква охрана,никакво облагородяване. Осветлението по улиците е крайно недостатъчно. Ясно - ние не сме София. Очаквам отговор
---
Публикувано: 30/03/2015 09:01:32
Към мнението са публикувани 0 отговора.
белчев
Отговор?  
Уважаема г-жо Фъндъкова, уважаеми членове на Столичния общински съвет Бих искала в това писмо да изразя недоумението си от безумната идея да се променят маршрутите на автобусите поради откриването на новите спирки на метрото в гр. София. Идеята на метрото е да олесни хората в придвижването им из града. Не мислите ли, че като премахнете част от автобусните спирки/линии ни затруднявате повече нас гражданите?!? Съжелявам, но трябва да Ви информирам, че тези планови промени само ще "убият" радостта от новото метро. В случая визирам линия 111, която се предвижда да бъде "скъсена". Помисле за нас гражданите и не осакатявайте повече градския транспорт моля Ви!
---
Публикувано: 26/03/2015 16:18:32
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Лиляна Боянова Янакиева
Отговор?  
Уважаема г-жо кмет, кога ще удължите с една спирка маршрута на автобус 27 за да има директна връзка с метрото за хората от Кътина, Курило, Славовци, Требич, Илиенци и други, при положение, че сме от най-редовните пътници в градския транспорт - от поне 2 години във всеки автобус по линия 27 има кондуктор и всички пътници са с билети или карти ???????
---
Публикувано: 18/03/2015 11:10:57
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Димитър Колев - анонимен
Отговор?  
Здравейте, искам да изразя възмущение относно трамвайна линия 23, свързваща ЖК Дружба-2 със Слатина, Подуене и центъра. Не е нормално в час-пик линията да се обслужва от 3 мотриси, с интервал 35-40 минути. Оправданието, че няма повече мотриси и не могат да се пуснат повече по линията е глупаво, при положение, че всеки пътуващ с трамвая може да види, че в депо "Искър" има още поне 3. Като се вземе предвид, че мотрисите са на над 40г. мисля, че Общината може да купи още 1-2 със собствени средства, едва ли струват колкото новите "Песа" Проблем с интервала на движение има също с тролейбусна линия 4. Не заслужаваме ли редовен транспорт, ние в Дружба-2? Дори да се пуснат няколко от по-старите мотриси пак ще е по-добре от 20 минутно чакане!
---
Публикувано: 18/03/2015 09:36:00
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Ангел Красимиров Митков
Отговор?  
>> Следващи 5 мнения >>      

нагоре   назад   начало
(C) 2000-2015, Столична община