ЗА СОФИЯ КАРТА НА СОФИЯ 0700 17 310 КОНТАКТИ ТЪРСЕНЕ
> начало >>Столичен форум
  Столичен форум 
 

Можете да разгледате публикуваните мнения и отговорите към тях.
Транспорт, организация и безопасност на движението, проблеми с пътната мрежа, проблеми с паркирането    
Столичен градски транспорт Ново мнение?  
Здравейте, Не мисля, че откривам "топлата вода". Тя вече е открита. Просто смятам, че е хубаво да вземем това, което ни харесва в други градове и да го приложим в София. Например в Сингапур метрото е изключително чисто, въпреки че е пълно с индийци. Просто на много места има поставени табели: Пушене - глоба $1000, ядене или пиене - глоба $500. Толкова ли е трудно?
---
Публикувано: 18/01/2016 08:20:26
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Диана Ташева - анонимен
Отговор?  
Изглежда има проблем с излизането на мнения на сайта. Излязло е само уточнението ми към основната публикация. В нея бях посочил,че разширението на метрото до Младост4 е доста успешно.Но не срещам по медиите проект за разширение до Люлин5.Двата квартала са с почти еднакъв пътникопоток и отдалеченост от центъра и би било огромен пропуск да няма такова разширение.Трамвай 8 вече става излишен-в много райони на софия с изграждането на метрото бяха премахнати трамвайни трасета.Още повече че в тунела Люлин-Западен парк,поради трамвай8 лентите за автомобили стават от 3 на 2 и после пак 3.Ако метрото отива до Люлин 5(или поне Люлин4),трамваят ще може да се закрие и ще бъде много по-ефективно продвижването.
---
Публикувано: 12/01/2016 09:07:24
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Васил Енчов - анонимен
Отговор?  
Искам само да уточня че ползвам автобус 111 вместо метрото не поради това ,че цената е 1 лв вместо 2лв, а поради редица други неудобства.
---
Публикувано: 17/12/2015 17:00:13
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Васил Енчов - анонимен
Отговор?  
Здравейте, живея в район Красна поляна-3част.Проблемите с транспорта са много и ето някои от тях: 1.Транспорта по автобусна линия №72 е отчайващ.Автобусите са малки,мръсни и претъпкани.Въпреки многото цигани, които се возят,все пак може да бъдат подменени с нови,големи-сдвоени,както №11 и №83. 2.Същото се отнася и за старите,напълно амортизирани трамваи по линия №22, които застрашават живота и здравето на хората.Може за удобство на живущите в квартала,вместо да се прехвърлят на трамв.№8 или №10,трамвай №22 директно да завива от Бул.К.Величков, на сфетофара в дясно по бул.Стамболийски или да се движи нов трамвай по тази линия. 3.Липсва изцяло локалното осветление по ул.Пчиня, от завоя на Доминос пица по протежение на бул.Н.Мушанов доДобро
---
Публикувано: 03/12/2015 16:43:03
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Димитър Николов - анонимен
Отговор?  
Здравейте, казвам се Миглена Шошкова, на 23 години съм и живея в гр. София от 4 години. Близо година всеки ден пътувам до работа и обратно със софийското метро. Времето което изминавам с него е 50 минути на ден. Малко или много на всеки му става досадно и търси начини да се разсее - някой с книга или таблет в ръка, а повечето хора имат слушалки в ушите си. Моето предложение до Столична община е осигуряването на озвучителни средства във влаковете и по-приятна атмосфера за пътниците. По този начин денят на всички граждани би започвал и завършвал много по-позитивно и според мен този метод би оказал влияние върху продуктивността им в ежедневието. Поздрави! :)
---
Публикувано: 24/09/2015 13:46:31
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Миглена Шошкова
Отговор?  
>> Следващи 5 мнения >>      

нагоре   назад   начало
(C) 2000-2016, Столична община