ЗА СОФИЯ КАРТА НА СОФИЯ 0700 17 310 КОНТАКТИ ТЪРСЕНЕ
> начало >>Столичен форум
  Столичен форум 
 

Можете да разгледате публикуваните мнения и отговорите към тях.
Транспорт, организация и безопасност на движението, проблеми с пътната мрежа, проблеми с паркирането    
Столичен градски транспорт Ново мнение?  
Здравейте, казвам се Миглена Шошкова, на 23 години съм и живея в гр. София от 4 години. Близо година всеки ден пътувам до работа и обратно със софийското метро. Времето което изминавам с него е 50 минути на ден. Малко или много на всеки му става досадно и търси начини да се разсее - някой с книга или таблет в ръка, а повечето хора имат слушалки в ушите си. Моето предложение до Столична община е осигуряването на озвучителни средства във влаковете и по-приятна атмосфера за пътниците. По този начин денят на всички граждани би започвал и завършвал много по-позитивно и според мен този метод би оказал влияние върху продуктивността им в ежедневието. Поздрави! :)
---
Публикувано: 24/09/2015 13:46:31
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Миглена Шошкова
Отговор?  
Здравейте. С радост научих, че г-н Любомир Христов, зам.-кмет на Столична община, е съобщил, че 420 нови електронни табла ще бъдат монтирани по спирките на градския транспорт в столицата (информация от 18. юни 2015). Предлагам на таблата да се изписва НЕ МАРШРУТЪТ на движение, а ПОСОКАТА, към която се движи превозното средство. Така за всеки, който иска да отиде някъде в София и не познава конкретната спирка, ще бъде ясно дали ще се качи в съответното превозно средство в правилната ПОСОКА. Например на всяка спирка на трамвай № 20 да не се изписва „депо Искър – Метростанция Опълченска”, а на спирките, от които може да се пътува към депо Искър да пише САМО „посока депо Искър”, и съответно на другите САМО „посока Метростанция Опълченска”.
---
Публикувано: 19/06/2015 12:25:05
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Анонимен
Отговор?  
Здравейте, постнах мнението си за метрото в учасъка между Експото и летището, то беше в два постинга, но не излезе на страницата на форума... Имах и въпроси. Не разбрах, някой ще ми отговори лично на имейла или мнението ми все още не е публикувано във форума. И колко време отнема публикацията във форума?
---
Публикувано: 11/05/2015 08:42:40
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Елисавета Найденова
Отговор?  
Здравейте! Метрото е придобивка, която ползвам редовно и много се радвам, че го има. Но за жалост разширението до летището не може да се ползва пълноценно от пристигащите пътници, особено от чужденците, защото няма никакви указателни табели на самото летище, че наблизо има метро. Дори българи, пристигащи от чужбина, ако не знаят, че има наблизо метростанция, няма как да научат това, освен ако предварително не са информирани от свои близки. А ако са информирани, те трябва допълнително да разпитват, къде все пак е тази метростанция.
---
Публикувано: 11/05/2015 08:41:57
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Тодорка Стоянова
Отговор?  
Всъщност метрото не върши работа на хората от Дружба 1 и 2, нито на работещите в предприятията около Терминал 2, нито пък обслужва Терминал 1,върви и по периферията на Дружба1, а нали целта е да обслужва колкото се може повече хора?Няма да се намали съществено трафикът в града, има някаква подмяна на първоначалния проект и това е видно.Трябваше да минава покрай Кауфланд, в близост до абсурдния трамвай 23 и т.н., защо не се състоя нормалният проект?На кого какво отчитаме?На мен това метро ми излиза двойно по-скъпо, защото, за да се прибера у дома трябва да чакам за автобус, в който плащам още един билет.И по този случай просто не го ползвам.Единствено светофарите се увеличиха с един повече, толкова от прехваления проект...
---
Публикувано: 11/05/2015 08:40:12
Към мнението са публикувани 0 отговора.
Елисавета Найденова
Отговор?  
>> Следващи 5 мнения >>      

нагоре   назад   начало
(C) 2000-2015, Столична община