ЗА СОФИЯ КАРТА НА СОФИЯ ВИРТУАЛНА ПРИЕМНА КОНТАКТИ ТЪРСЕНЕ
> начало
  Контакти 
 
Адрес за кореспонденция:

Столична община
ул."Московска" № 33
София 1000

Уважаеми посетители на общинския уеб сайт,

Ако желаете да подадете сигнал от неспешен характер за нередност или проблем на територията на Столична община – моля кликнете на Контактен център

Ако желаете да подадете сигнал за корупция, непрозрачност, отказ на информация или непочтеност на служител - моля кликнете на Антикорупция.

Ако желаете да изпратите жалба, писмо или друго електронно обръщение до Столична община или Столичен общински съвет – моля кликнете на Виртуално деловодство.

Ако желаете да получите достъп до обществена информация, създадена или съхранявана в Столична община – моля кликнете на Достъп до обществена информация.

Ако желаете да споделите Ваши мнения и да направите предложения по над 60 различни теми, свързани с дейности на Столична община – моля кликнете на Столичен форум.

Ако желаете да зададете въпроси към кмета г-жа Йорданка Фандъкова и нейния екип - моля кликнете на Блог на Столична община.

Основни телефони за връзка с централната администрация

Контактен център
0700 17 310
02 9377 303
(денонощно)
За подаване на сигнали и получаване на информация, свързани с дейността на Столична община (СО)
Столичен инспекторат
02 987 55 55
(денонощно)
За сигнали, свързани с чистотата, замърсяване от строителство, външна реклама, търговия на открито, паркиране, кучета, дупки по уличните платна и др.
Приемна
02 9377 582
(9.00-17.30)
За записване за среща с кмета на СО, председателя на Столичния общински съвет, заместник-кметовете, секретаря на СО и дирекция "Правно-нормативно обслужване"

Работното време на центъра за информация и услуги на Столичната общинска администрация на ул. Московска 33 е от 7:30 до 19:30 часа.

Телефонен указател на Столична община

нагоре   назад   начало
(C) 2000-2015, Столична община